Portretfotografie

Wilt u mooie portretten laten maken van de CEO of de HR-manager? Wilt u voor uw externe communicatie alle foto’s van het personeel vervangen door een harmonieuze reeks dat één geheel vormt? Of bent u op zoek naar een creatieve teamfoto voor uw website? Daar kan voor gezorgd worden.

Ik kan “Head Shoulder” portretten voor uw bedrijf maken of de persoon eerder contextueel in beeld brengen. Bijvoorbeeld in een werksituatie of in actie. Indien gewenst schakel ik voor u een make-up artist in.

En de foto’s zijn natuurlijk rechtenvrij. Uw bedrijf is verder vrij om over de foto’s te beschikken.

Image

En hoe maak je nu een goede portretfoto?

Of je nu een beroemdheid of gewone mensen fotografeert, het doel is altijd hetzelfde: doordringen tot de persoonlijkheid van de persoon. Als de klant reageert met “dat is hem/haar nu helemaal” dan is de opdracht geslaagd. Maar hoe kom je daartoe? Deze wapens gebruik ik hiervoor: de mensen op hun gemak stellen, relaxed wat praten, wat humor ook.En last but not least: op het juiste moment op het knopje drukken. “Le moment décisif” waarmee Cartier Bresson zo beroemd werd is erg belangrijk in de portretfotografie.

Onze richtprijzen

Korte reportage

150 tot 175

voor een korte portretreeks. (bijvoorbeeld een zakelijk LinkedIn profiel)

Halve dag

425

voor een halve dag (van 4 uur).

Hele dag

725

voor een hele dag (van 8 uur).

In de prijzen is de nabewerking van de foto’s begrepen!
Vraag wel steeds een concrete offerte op uw maat.

De vervoersonkosten bedragen 0,40 euro/km.
Prijzen zijn excl BTW.