background

Architectuurfotografie

Sprekende architectuurfoto’s zorgen voor een betere verkoop. Een gouden tip voor vastgoedmakelaars, interieurontwerpers, architecten en bouwondernemingen: mooie, sprekende foto’s vertellen meer over uw pand dan 1.001 verkooppraatjes. 

De gevel van een pand ziet er maar gedurende een beperkte  periode van de dag op zijn best uit. Denk aan de lichtinval, schaduwvlekken… Het komt er op aan het juiste moment te vangen in een foto. Hoe mooi een living of keuken ook is, je moet de ruimte op een originele manier kunnen weergeven.

Ook het spel van kleuren en lijnen van een nieuw gebouw of een recente realisatie mooi in beeld brengen is een kunst. Daarbij kunnen technische problemen rijzen, die een goede architectuurfotograaf moet oplossen. Bijvoorbeeld, hoe ga je om met fel reflecterende ramen? Dat kan namelijk op verschillende creatieve manieren. 

En uiteraard mogen de waardevolle details niet vergeten worden. Details illustreren het geheel, en zeggen vaak meer dan een overzichtsfoto. Pars pro toto. 

Als ervaren architectuur- en interieurfotograaf kan ik attractieve, professionele foto’s maken voor uw website, sociale media of brochures. 

Onze richtprijzen

Kleine woning of appartement

250

voor een kleine woning of een appartement.

Grote woning of bedrijf

375

voor een grote woning of een bedrijf.

In de prijzen is de nabewerking van de foto’s begrepen!
Vraag wel steeds een concrete offerte op uw maat.

De vervoersonkosten bedragen 0,40 euro/km.
Prijzen zijn excl BTW.