Blog

360 productfotografie van technische producten

dinsdag, december 2nd, 2014

De firma Xenics produceert hoogwaardige veiligheidscamera’s. Voor haar nieuwe website deed Xenics een beroep op onze 360 productfotografie.

Hier ziet u het resultaat van 360 productfotografie:
http://www.xenics.com/en/products/cameras
De productfoto’s die kunnen roteren zijn door ons gemaakt aan de hand. Per product namen we 30 shots. In dit geval heeft Xenics haar eigen software gebruikt om de producten te laten ronddraaien. U kan daar als bedrijf dus perfect voor opteren. Maar wij kunnen uiteraard ook zelf de draaiende animaties samenstellen. U kan dan bijvoorbeeld kiezen om ook het inzoomen mogelijk te maken.

Toon uw producten met een extra dimensie. Voor de 360 productfotografie trekken we 30 foto’s van uw product en plaatsen we die in een animatie. Aan de hand van muisbewegingen bepaalt de kijker in welke richting hij uw product op zijn scherm roteert.

Het gevolg hiervan is dat mensen veel langer naar uw product kijken en bijna het gevoel krijgen dat ze uw product echt kunnen “vast nemen “ en alle facetten er van zien. Dit stimuleert de verkoop.

360 productfotografie raden wij aan om een online catalogus bijzonder te maken, in een webshop de belevenis rond uw product sterk te verbeteren, sommige artikels extra aandacht te geven of een interactieve presentatie tot stand te brengen.

Groeten

Daniël

360 productfotografie

 

 

 

 

 

 

Read More

Leave a Comment